Energian kierrättäminen säästää rahaa ja ympäristöä!


Ecowec -valintatyökalu

Kokeile Ecowec-valintatyökalua. Anna pyydetyt tiedot ja saat suosituksemme parhaiten soveltuvasta Ecowec-hybridivaihtimesta. Voit katsoa lisätietoja tai ottaa heti yhteyttä myyntiimme!


Uutuus!

Ecowec-hybridivaihtimien B-mallisarja.

Ecowec-hybridivaihtimien B-mallisarja on kustannustehokkaampi vastauksemme kasvaneeseen kysyntään. B-mallisarjan vaihtimet ovat lämmön siirtokyvyltään R-mallisarjaa vastaavia. B-mallisarjan vaihtimissa ei ole erillisiä sisäisiä lisälämmönvaihtimia, jotka kuuluvat nyt R-sarjaan vakiona.

Tutustu tästä Ecowec-hybridivaihtimien ominaisuuksiin!

Uutta Suomessa!

Lämpöä ja sähköä samasta paneelista.

ECOMESH-hybridipaneelit tuottavat samanaikaisesti sähköä ja lämpöä. Tekniikoiden yhdistelmä mahdollistaa 40% tehokkaamman asennuspinta-alan hyödyntämisen kuin erilliset aurinkosähköpaneelit ja aurinkolämpökeräimet.

Lue lisää.


Referenssit

Pohjolankatu 18-20, Tampere

Energiatehokkuudeltaan yksi Suomen kehittyneimmistä kohteista sijaitsee Tampereella. Toimittamallamme Ecowec-hybridivaihtimella saadaan nykyisin energiaa talteen n. 55 MWh vuodessa kiinteistön viemärivesistä, mikä tarkoittaa lähes 5000 euron säästöä vuodessa.

”Voin suositella laitteiston hankkimista muillekin taloyhtiöille” kertoo tyytyväinen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Vesterinen.

Lue lisää tästä ja muista kohteista referensseistämme.