Palvelut

Ecowec-laskentapalvelu

Tarjoamme Ecowec-laskentapalvelua kiinteistöjen jätevesien lämmöntalteenoton sekä teollisuusprosessinesteiden tai höyryjen kierrätyksen osalta. Laskentapalvelun avulla valitaan kohteeseen sopivat Ecowec-hybridi-/teollisuus-/höyryvaihtimet ja lasketaan niiden hyötysuhteet, tuotot ja takaisinmaksuajat.

Ecowec-laskentaraportin avulla arkkitehdit, LVI-suunnittelijat, energia-asiantuntijat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistöpäälliköt, rakennusliikkeet ja rakennuttajat voivat tehdä perustellun päätöksen hankkia Ecowec-hybridi-/teolllisuus-/höyryvaihtimet projekteihin.

Katso esimerkkilaskelma.


Ecohybridijärjestelmän-laskentapalvelu

Tarjoamme Ecohybridi-laskentapalvelua kiinteistöjen ja teollisuusprosessien hybridijärjestelmien osalta. Hybridijärjestelmä voi sisältää erilaisia lämmönlähteitä mm. geoenergiaa, poistoilmaa ja jätevettä. Laskentapalvelun avulla valitaan kohteeseen sopivat lämpöpumput, varaajat, lämmöntuotto- ja lämmöntalteenottovaihtimet ja lasketaan järjestelmän hyötysuhteet, tuotot ja takaisinmaksuajat.

Ecohybridi-laskentaraportin avulla arkkitehdit, LVI-suunnittelijat, energia-asiantuntijat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistöpäälliköt, rakennusliikkeet ja rakennuttajat voivat tehdä perustellun päätöksen hankkia Ecohybridi-, EHM- tai EHM Frame-hybridijärjestelmän projekteihin.