Tuotteet

TUOTTEET


Ecowec on markkinoiden monipuolisin hybridivaihdin. Se kierrättää lämmön talteen jätevedestä, wc-vesistä, pesuvesistä, poistoilmasta, lauhdelämmöstä, höyryistä, järvi- ja merivedestä sekä auringosta. Se soveltuu isoihin asuinkiinteistöihin, hotelleihin, uimahalleihin, kylpylöihin, pesuloihin sekä teollisuuden prosesseihin.

Tutustu jäteveden lämmöntalteenottoon kiinteistöissä.

Tutustu Ecowec-hybridivaihtimeen.

Ecowec-hybridivaihtimien hinnasto.


Ecohybridi-järjestelmä on laitepaketti, joka sisältää Ecowec-hybridivaihtimen ja sen ympärille valittuja muita lämmönvaihtimia sekä lämpöpumpun. Ecohybridi-järjestelmällä kiinteistöjen lämmityskuluja voidaan leikata jopa 70%. Järjestelmä sopii kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen, sekä kiinteistön viilennykseen.

Tutustu Ecohybridi-järjestelmään.

Lue lisää hybridijärjestelmistä.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisätietoja!


EHM-moduuliratkaisu on uusiin kiinteistöihin tarkoitettu viemärin, putkistojen ja sähköjen kytkentää vaille valmiiksi asennuskehikkoon tehtaalla kasattu Ecohybridi-järjestelmä. EHM-moduuliratkaisu on skaalautuva järjestelmä, joka toimii kiinteistön lämmitys-, viilennys- sekä lämmöntalteenottojärjestelmänä.

Tutustu EHM-moduuliratkaisuun.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisätietoja!


EHM Frame on tehdasvalmisteinen konttirunkoon rakennettu lämmöntalteenottojärjestelmä, joka soveltuu isoihin alueratkaisuihin, suuriin teollisuusprosesseihin ja risteilijäaluksiin.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisätietoja!


Ecomesh-hybridipaneelit tuottavat sähköä ja lämpöä samanaikaisesti. Sähköpaneelin ja lämpökeräimen yhdistelmä mahdollistaa 40% tehokkaamman asennuspinta-alan hyödyntämisen.

Tutustu Ecomesh-hybripaneeliin!